Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ultrans Tm S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transponder AIS
Brand
Saab R4 AIS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Peste 95% din navele românești de ape interioare care beneficiază de tehnologie AIS folosesc un transponder Saab R4 IAIS.

R4 AIS de la Saab TransponderTech este un sistem transponder de generaţia a patra, conform IMO în totalitate, selectat de un vast număr de clienţi din flote comerciale, militare şi gărzi de coastă din întreaga lume.
TransponderTech

R4 AIS este alegerea multor integratori importanţi de sisteme din industria maritimă. Fiabilitatea fără precedent a sistemului provine din proiectarea în comun cu produsele aviatice ale Saab. Soluţiile AIS de la Saab, ca staţiile de bază şi infrastructurile, au fost alese de un mare număr de administraţii maritime şi operatori VTS din întreaga lume. Sistemul R4 AIS convinge prin ecranul versatil uşor de folosit şi capabilităţi extraordinare de interfaţare şi validare a datelor prin intermediul conexiunilor la senzori de navigaţie, radar şi sisteme electronice cartografice.

Produsele AIS de la Saab sunt proiectate special pentru a susţine navigatorul în luarea deciziilor critice pentru misiune. Transponder-ul R4 Clasa A satisface toate cerinţele de dotare ale navelor, dar mai important, asigură o privire de ansamblu necesară ofiţerului de serviciu. În navele mai mici, simplitatea şi versatilitatea unice ale interfeţei om-maşină permit operatorului să efectueze importantele sarcini necesare în utilizarea sistemului AIS, folosind numai ecranul multifuncţional. Într-un sistem integrat în puntea de comandă, R4 furnizează date efective oricărui sistem electronic de cartografiere şi/sau radar, astfel îmbunătăţind în mare măsură calitatea informaţiilor prezentate. Mesajele text de siguranţă predefinite vor ajuta prin informarea rapidă a altor nave sau staţii VTS în situaţii de pericol. Mai mult, transponder-ul R4 oferă o acoperire radio VHF fără precedent, mărind raza de vizibilitate a marinarului. Utilizatorii produselor Saab AIS ne-au furnizat feedback de ani de zile. Aceste informaţii sunt folosite constant pentru imbunătăţirea soluţiilor noastre.

Fiabilitatea produsului este cel mai important criteriu în alegerea furnizorului de soluţii AIS. S-au înregistrat deja cazuri în care autorităţile au forţat anumite nave să rămână acostate din cauza unui transponder AIS defect, având ca rezultat costuri uriaşe pentru operator. Fiind conştienţi de acest fapt, Saab TransponderTech au proiectat acest produs în funcţie de standardele de calitate folosite la sistemele aviatice ale companiei. Aceste sisteme trebuie să îndeplinească specificaţiile şi testele riguroase ale industriei aviatice.

Rezultatul? Produse AIS care depăşesc aşteptările dumneavoastră cu privire la fiabilitate şi uşurinţă în întreţinere.

În cazul puţin probabil al unei defecţiuni în sistem, toţi utilizatorii tehnologiei Saab AIS – furnizată de Saab sau unul dintre parteneri – vor avea acces la reţeaua cuprinzătoare de parteneri din întreaga lume.


Inland - Ape interioare
TransponderTech

Sistemul transponder R4 Inland AIS oferă funcţii pentru setarea şi transmiterea parametrilor specifici Inland – ca starea semnalului albastru, starea încărcat sau neîncărcat, pescajul cu acurateţe la centimetru, pescajul în aer, indicaţia con albastru pentru încărcătură periculoasă, numărul de identificare euro al navei şi tipul Inland al navei.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura