Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ultrans Tm S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software monitorizare flote
Brand
Mastex MX Suite
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
MX Suite este o suită de software produsă de Mastex şi conţine mai multe module. S-a depus un efort important pentru a oferi o interfaţă cât mai prietenoasă cu utilizatorul. Software-ul poate fi operat atât de utilizatori cu o experienţă scăzută în domeniul computerelor, cât şi de utilizatori avansaţi. Interfaţa cu utilizatorul din MX Suite este simplă, dar eficientă.

În acele situaţii în care armatorul doreşte să deţină un control sporit asupra managementului navei sau flotei, soluţia este MX Suite! Datele sunt disponibile la un clic de maus, la fel şi comunicarea între navă şi birou, aplicaţiile multilingve şi multe alte funcţii.

MX Suite conţine următoarele module:
MX Maintenance
MX Certificate
MX Safety
MX Inventory
MX Purchase
MX Crewing
MX Forms & documents

Communicarea
Pentru a ţine la curent biroul cu starea navelor, în MX Suite a fost integrat un modul de comunicare. Modulul de sincronizare în ambele direcţii va facilita comunicarea între navă şi birou. Datele pot fi transferate online, mutate manual printr-o memorie USB, sau trimise prin email.

Inventar
MX Suite are grijă de controlul stocurilor de la bordul navei. Modulul MX Inventory vă informează despre piesele de la bord şi stocul lor curent. Pe lângă acest lucru, MX Purchase se va ocupa de tot procesul de achiziţionare.

Procesul este pornit de o solicitare de la bord. Deficitele sunt plasate în comenzi într-un formular de achiziţie. Pentru fiecare solicitare echipajul poate introduce o prioritate. Formularul final de achiziţie este trimis automat la birou, unde persoana responsabilă va lua o decizie în legătură cu solicitarea.

Certificate
MX Certificates va indica starea tuturor certificatelor de la bord într-o privire de ansamblu clară. Certificatele pot fi ordonate în câteva grupuri. Toate certificatele sunt afişate grafic, iar ziua curentă este marcată printr-o linie roşie. Poate fi consultată dintr-o privire starea tuturor certificatelor. În baza de date pot fi adăugate copii scanate ale certificatelor, pentru a le avea mereu la îndemână.

Lucrări de mentenanţă
Lucrările de mentenanţă sunt împărţite în categorii, apoi şi în echipamente. Utilizatorii pot introduce singuri noi lucrări de mentenanţă, care pot conţine:

O scurtă descriere a lucrării;
O descriere detaliată a lucrării (job chart) şî a modului de executare;
Intervalul în zile, săptămâni, luni, sau ore de operare;
Rangul persoanei responsabile pentru lucrare;
Timpul de nefuncţionare pentru lucrare;
Poate fi adăugată şi o poză;
Pot fi adăugate şi documente, de exemplu instrucţiuni de lucru de la furnizorul de echipamente;
Piesele şi cantitate care va fi folosită.


Pentru mai multe detalii despre module şi funcţionalitate, vă rugăm să vizitaţi şi pagina Web a producătorului: http://www.mastex.nl/
Din Gura in Gura